Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmä on tyypillisesti langaton tai kaapeloitu keskusyksikön, käyttö- ja tiedonsiirtolaitteen sekä järjestelmään kytkettyjen ilmaisimien muodostama tilavalvonnan järjestelmä. Hälytysjärjestelmä ei yksin estä rikollista toimintaa tapahtumasta, mutta ehkäisee ennalta tapahtumia ja ohjaa toimintaa helpompiin kohteisiin.

Hyvän hälytysjärjestelmän edellytyksenä ovat suunnitelmallisuus, käyttötarkoitukseen soveltuva teknologia, oikeaoppinen asennus ja ohjelmointi sekä järjestelmän säännöllinen ylläpitopalvelu (huoltopalvelu).

Hälytysjärjestelmän valvonta on hyvä ohjata ulkopuoliselle palveluntoimittajalle, joka ryhtyy hälytysjärjestelmän välittämien tietojen vaatimusten mukaisiin toimenpiteisiin. Nämä toimenpiteet ovat palvelun käynnistämisen yhteydessä laadittavan toimenpideohjeistuksessa mukaisia ja niitä ovat mm:

  • Hälytys- ja vikatiedon toimenpideohjeistuksen mukainen käsittely
  • Hälytysajopalvelu – Tilojen tarkastus hälytyksen johdosta
  • Muut palveluun kuuluvat ja siihen liitetyt lisäpalvelut

Autamme Hälytysjärjestelmän perustamisessa, suunnittelussa ja toteutuksessa, toimitus tarvittaessa alusta loppuun asti. Solmimme puolestanne vartiointiliikkeen kanssa valvontasopimuksen ja laadimme siihen toimenpideohjeistuksen. Järjestelmän ylläpito ja huoltopalvelu ovat myös keskeinen osa palveluamme.

Hyödynnä asiantuntijapalvelua soita jo tänään 050 5020 993 – Katsotaan kuinka voin auttaa